Make-up workshop voor groepen

Posted on: |

Wil je samen met je vriendinnen die kneepjes van professionele make-up te weten komen of zijn jullie uitgenodigd op een themafeest waar jullie willen uitblinken met extravagante of waarheidsgetrouwe make-up? Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest of verjaardag of hebben jullie gewoon zin in een gezellige ladies night? Spreek af met je vriendinnen, kies een thema en bel om een make-up workshop in groep te boeken.

Tijdens deze make-up workshop gaan zelf aan de slag. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en eventuele vragen worden beantwoord. Het advies over geschikte make-up producten en de inspirerende tips en tricks kun je noteren op een handige make-up fiche.

Je maakt gratis gebruik van de professionele producten van kryolan. Zijn jullie niet helemaal zeker of jullie make-up tasje up-to-date is? Breng het gerust mee en we bekijken samen wat er ontbreekt of kan worden aangepast om tot nog betere resultaten te komen. De make-up producten en materialen die Liza’s wereld gebruikt, kun je ook aankopen.

Een make-up workshop duurt ongeveer 3u  en kost 49€ pp.
Bij Liza’s wereld ( tot 8 pers. ) of op locatie naar keuze.


Comments are closed.