Liza Bekaert
Al van toen ik klein was, ben ik geboeid door mensen en de vraag hoe ik hen mooier kan maken.

In de middelbare school volgde ik na een jaar haartooi vier jaar schoonheidsverzorging. In een specialisatiejaar grime in Antwerpen liep ik stage bij Studio 100 en Studio-A (bekend van o.a. ‘Familie’, ‘Spoed’ en ‘Zone Stad’).

In 2007 kwam ik op de set van Aspe terecht, daar ben ik gebleven tot in 2013 het allerlaatste seizoen werd opgenomen. Ondertussen werd ik de trotse mama van 2 fantastische dochters.

Prioriteiten veranderden en ik kreeg steeds meer “goesting” om mijn kennis te delen, dat was meteen ook het begin van Liza’s Wereld.

Jarenlange ervaring.

vaak opgedaan in veeleisende omstandigheden, leerde me alle kneepjes van het vak te doorgronden: topacteurs en figuranten laten schitteren in alle situaties, imperfecties en tatoeages onzichtbaar maken of net aanbrengen en accentueren om personages meer karakter te geven, retoucheren tussen opnames door, en vooral snel en efficiënt topkwaliteit afleveren met producten die de huid alle eer aandoen.

Tal van professionele make-up opdrachten.

Tv

Als freelance make-up artist werkte ik mee aan verschillende tv programma’s, vaak voor VTM
o.a. ‘Mijn Restaurant’, ‘Sterren op het ijs’, ‘Groene Vingers’, ‘Mooi bloot’

Series

7 seizoenen ‘Aspe’, ‘De Bunker’

Film

‘Groenten uit Balen’, ‘Michiel De Ruyter’, ‘Lee & Cindy C.’

Reclame

o.a. ‘Vlaanderen Vakantieland’, Uncle Ben’s, Telenet, De Lijn, Meubelen Gaverzicht
en de videoclip van Tatjana Storm.

Liza’s wereld

Kom binnen in Liza’s wereld en merk dat alleen het beste goed genoeg is, voor iedereen: van steracteur tot onbekende huismoeder, van jeugdige schoonheid tot vrouw met levenservaring, van ‘natural beauty’ tot de vrouw die met een vleugje make-up haar zelfvertrouwen een boost wil geven.

Make-up moet er niet alleen goed uitzien; jij moet je er ook goed mee voelen.

Mijn doel

“Met Liza’s wereld wil ik vrouwen helpen om hun innerlijke schoonheid naar buiten te brengen en hen te laten schitteren op de momenten die er voor hen écht toe doen!”, Liza Bekaert.