Individuele workshop

Posted on: |

Door in de individuele workshop zélf aan de slag te gaan, kom je te weten wat camouflagemake-up voor jou kan doen. Vertrekkend van wat je wil camoufleren, bespreken we welke producten van Dermacolor het beste bij jou passen en leer je hoe je die zelf mooi en duurzaam kan aanbrengen. Alles wordt stap voor stap uitgeprobeerd en besproken en al je vragen worden beantwoord.

Tijdens de sessie stel ik een persoonlijk werkboekje met tal van tips samen dat ik je meegeef als handig instrument om thuis mee aan de slag te gaan.

De professionele producten en materialen die Liza’s wereld gebruikt, kun je ook aankopen.

Deze workshop kost 99€ pp en duurt ongeveer 2u – 3u.
Bij Liza’s wereld of op locatie naar keuze.

Corrigerende make-up met advies

Posted on: |

Wil je de huidaandoening verbergen of een tatoeage onzichtbaar maken? Wil je daarbij advies over hoe je dit thuis zélf deskundig en professioneel kan doen? Maak dan een afspraak voor make-up + advies.

Vertrekkend van wat je wil camoufleren. Bespreken we welke producten van Dermacolor het beste bij jou passen en hoe je die mooi en duurzaam kan aanbrengen. Ik toon het voor, geef je handige tips en tricks en beantwoord al je vragen.

De professionele producten en materialen die Liza’s wereld gebruikt, kun je ook aankopen.

Deze corrigerende make-up met advies kost 49€ en duurt tussen 30 min en 1u30, afhankelijk van wat er gecamoufleerd dient te worden.

Bij Liza’s wereld of op locatie naar keuze.

Individuele make-up workshop

Posted on: |

Door in deze individuele make-up workshop zélf aan de slag te gaan, kom je te weten wat make-up voor jou kan doen. Altijd al eens de kneepjes van smokey eyes, naturelle make-up of maquillage voor de rijpere huid willen weten, of gewoon de basis?  Aan de hand van je huidtype, de vorm van je gelaat, je ogen en je lippen bespreken we welke make-up het beste bij jou past. Je leert hoe je make-up zelf mooi en duurzaam kan aanbrengen. Alles wordt stap voor stap uitgeprobeerd en besproken en al je vragen worden beantwoord.
Tijdens deze individuele make-up workshop stel ik een uniek en volledig gepersonaliseerd werkboekje met tal van tips samen dat ik je meegeef als handig instrument voor thuis. Ben je niet helemaal zeker of jouw make-up tasje up-to-date is? Breng het gerust mee en we bekijken samen wat er ontbreekt of kan worden aangepast om tot nog betere resultaten te komen. De professionele producten en materialen die Liza’s wereld gebruikt, kunnen ook aangekocht worden.

Individuele make-up workshop 3u
bij Liza’s wereld of op locatie naar keuze

voor 1 persoon = 99 euro.
kom met een vriendin en betaal slechts 80 euro p.p.

Make-up workshop voor groepen

Posted on: |

Wil je samen met je vriendinnen die kneepjes van professionele make-up te weten komen of zijn jullie uitgenodigd op een themafeest waar jullie willen uitblinken met extravagante of waarheidsgetrouwe make-up? Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest of verjaardag of hebben jullie gewoon zin in een gezellige ladies night? Spreek af met je vriendinnen, kies een thema en bel om een make-up workshop in groep te boeken.

Tijdens deze make-up workshop gaan zelf aan de slag. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en eventuele vragen worden beantwoord. Het advies over geschikte make-up producten en de inspirerende tips en tricks kun je noteren op een handige make-up fiche.

Je maakt gratis gebruik van de professionele producten van kryolan. Zijn jullie niet helemaal zeker of jullie make-up tasje up-to-date is? Breng het gerust mee en we bekijken samen wat er ontbreekt of kan worden aangepast om tot nog betere resultaten te komen. De make-up producten en materialen die Liza’s wereld gebruikt, kun je ook aankopen.

Een make-up workshop duurt ongeveer 3u  en kost 49€ pp.
Bij Liza’s wereld ( tot 8 pers. ) of op locatie naar keuze.

Proefsessie bruidsmake-up

Posted on: |

Om zeker te zijn dat je make-up op de dag van je huwelijk volledig jouw wens is, doen we 4 tot 12 weken ervoor een proefsessie bruidsmake-up. We nemen zoveel tijd als nodig is om jouw droommake-up te vinden. Eerst bespreken we wat jij mooi vindt. De bruidsmake-up wordt tijdens dit test moment  stap voor stap aangebracht, besproken en aangepast waar nodig, tot het helemaal goed zit. Om de bruidsmake-up op je trouwdag perfect te kunnen herhalen, maak ik een werkfiche op en neem ik enkele foto’s.
De proefsessie bruidsmake-up is ideaal voor de bruid, maar uiteraard ook mogelijk voor iedereen die in de suite loopt.
Deze Sessie duurt 1u – 2u en kost 60€

Bruidsmake-up

Posted on: |

 

Na de proefsessie wordt de bruidsmake-up op je huwelijksdag even zorgvuldig en gedetailleerd opnieuw uitgevoerd. De werkfiche die tijdens de proefsessie van je bruidsmake-up is opgemaakt, is de leidraad om elke stap nauwkeurig over te doen. De foto’s zijn daarbij een handig hulpmiddel. Zo kun je erop vertrouwen dat je in elke situatie en op elke foto perfect opgemaakt voor de dag komt.

Met deze formule heb je tevens de mogelijkheid om je suite te laten maquilleren aan 35 euro p.p.

Wens je zowel de proef als de Bruidsmake-up op een locatie naar keuze = 120 euro

Proef in Liza’s wereld en de bruidsmake-up op locatie naar keuze= 100 euro

( De prijzen zijn exclusief een kilometervergoeding heen en terug van 0.35€ / km )

Last minute bruidsmake-up

Posted on: |

Last minute bruidsmake-up.

Jij gaat binnenkort trouwen maar hebt nog geen visagiste die je bruidsmake-up kan verzorgen? Of je bent uitgenodigd om in de suite te lopen, maar je bent de make-up uit het oog verloren? Geen nood, de last minute bruidsmake-up of last minute suite make-up is wat je nodig hebt.

Misschien heeft Liza’s wereld nog een gaatje voor je, en kan je ideale bruidsmake-up alsnog gecreëerd worden. Neem snel contact op.

Last minute bruidsmake-up of suite make-up @ Liza’s wereld = 60 euro
Last minute bruidsmake-up of suite make-up op locatie naar keuze = 75 euro excl. km vergoeding.

Als bruid kan je u moeder, schoonmoeder, zus, getuige,…kortom iedereen uit de  suite laten maquilleren aan 35 euro p.p. ( 1 locatie voor bruid en suite )

Suitemake-up

Posted on: |

Iedereen wil stralen op een huwelijk. Met de suitemake-up zorg ik ervoor dat ook (schoon)moeders, (schoon)zussen, vriendinnen en getuigen piekfijn worden opgemaakt en mee schitteren op het feest en op de foto’s.

Halve dag arrangement

Posted on: |

Naast de proefsessie en de make-up van de bruid worden op de morgen van het huwelijk ook nog 2 vrouwen uit de suite opgemaakt. Als de emoties op de ceremonie sporen hebben nagelaten, worden die nadien vakkundig weggewerkt zodat jullie er opnieuw stralend uitzien voor het feest en de foto’s.

Wil je ook nog andere vrouwen laten maquilleren, dit kan voor 35 euro p.p.

Prijs op aanvraag, neem vrijblijvend contact op.

 

Dag arrangement

Posted on: |

Naast de proefsessie en de make-up van de bruid worden op de morgen van het huwelijk ook nog 2 vrouwen uit de suite opgemaakt. Als de emoties op de ceremonie sporen hebben nagelaten, worden die nadien vakkundig weggewerkt zodat jullie er opnieuw stralend uitzien voor de foto’s.

De make-up kan ook nog worden nagekeken en bijgewerkt net voor je op de receptie de eerste gasten ontvangt.

Om te schitteren in de spotlights van het avondfeest wordt de make-up bijgewerkt of aangepast naar een avondmake-up.

Wil je naast jezelf en 2 dames uit de suite ook nog anderen laten maquilleren, dit kan voor 35 euro p.p.
Prijs op aanvraag, neem vrijblijvend contact op.